Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les tuiles à la pistache
- 125 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 120 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 25 g de beurre
- 70 g de farine de blé
Le sorbet à la quetsche
- 50 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 600 g de quetsches surgelées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1569.2 kJ / 372.2 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 54.5 g
- Fat
- 13.3 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Spätzles aux girolles
50min
Streusel
2sa
Gâteau aux quetsches
45 dk
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4 Std. 30 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Confiture de mirabelles au thé vert
1sa 45 dk
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12 Std. 45 Min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1sa 30 dk
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min