Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 300 g de farine, type 00
- 150 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
Garniture
- 500 g de potiron, en morceaux
- 500 g de pommes de terre, épluchées, en morceaux (1 cm)
- 200 g de lait entier
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade moulue
Montage
- 150 g de fromage taleggio, en tranches
- 150 g de jambon du Tirol, en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 27.6 g
- Fat
- 19.4 g
- Saturated Fat
- 10.3 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 516.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Sorbet aux fruits
10 dk
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2sa 30 dk
Tarte à la rhubarbe
55 min
Carottes glacées au miel
30 dk
Soupe mystère
45 min
Cannoli d'asperges et prosciotto
55 min
Biscuits croquants
1 godz. 30 min
Biscuits Brownie
1 Std. 35 Min
Sauce automnale
No ratings
Biscuits au beurre
50 min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1h
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
No ratings