Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de cassonade
- 200 g d'eau
- 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
- 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
- 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
- 6 clous de girofle
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 gousses de cardamome, écrasées
- 2 anis étoilé
- 750 g de cidre
- 1 orange, en tranches, pour servir
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 375 kJ / 89 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 0.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 13.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Soupe mystère
45min
Tarte à la confiture de baies mélangées
2h 35min
Ciabattines
3 Std. 30 Min
Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron
40min
Turbot sauce salsa
No ratings
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30 min.
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3h 40 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Coconut Dream
10min
Pain au lait
2h 20min