Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 20 g de sucre en poudre
- 125 g de fraises fraîches, coupées en lamelles
- œufs de Pâques à la liqueur, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 70 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 Std.
Petites mousses Passion
3h 20min
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Choux façon tiramisu
1óra 50p
Eclairs framboises-pistaches
24h
Petites mousses Passion
4h 25 min