Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
-
1000
g de petits pois frais
or 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté de champignons
20 min
Crème de carotte
30 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Crème de lentilles corail
35min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de courgette
25 Min
Crème de chou-fleur
40 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Soupe de panais
35min