Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 30 g d'amandes en poudre
- 12 c. à café rases de caramel au beurre salé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 694.9 kJ / 166.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 8.7 g
- Saturated Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 208.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake à la banane et au chocolat blanc
55 Min
Gâteau pommes-cannelle
1 Std.
Cake moelleux coco-banane
1 Std. 5 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Gâteau d’abricots à la ricotta
40 Min
Cake pomme et cannelle
55 Min
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2h
Cake à l'ananas
55 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Cheesecake aux fruits d'été
3h 35 min
Gâteau à l'orange
1 Std.