Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre, en morceaux, et 1 noix pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 160 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- 2 citrons jaunes, le zeste et le jus
- 1 citron vert, le zeste et le jus (25 g de jus environ)
- 50 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2221 kJ / 530 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Cake orange-pavot
1h
Cake à la vanille
1h
Cake au citron vert
1h
Cake au citron et au pavot
50 min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1sa 20 dk
Quatre-quarts au citron très doux
1h
Cake aux pépites de chocolat et graines de sarrasin
1h
Cake aux pommes
1h
Cake aux miel, chocolat et amandes
1h 10 min
Cake au citron
1h 50 min
Cake au citron vert
1h
Tarte aux framboises et au lemon curd
3 Std. 50 Min