Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 240 g de beurre, en morceaux et un peu pour le moule
- 240 g de sucre en poudre
- 4 oranges non traitées, zestes et jus
- 4 œufs
- 240 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le sirop
- 25 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 36 g
Alternative recipes
Cake au citron vert
1 godz.
Cake weekend épicé à l'orange
55 dk
Cake orange-pavot
1 godz.
Cake pomme et cannelle
55 dk
Gâteau tout citron
55 dk
Cake à la noix de coco
55 dk
Cake moelleux citron-coco-framboise
1h 20min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 dk
Gâteau à l'orange
1 godz.
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40 min
Cake citron-pavot
1h 45min
Cake mi-figue mi-raisin
55 dk