Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre, coupé en dés
- 50 g de noix de coco râpée, plus 2 c. à café pour le moule
- 2 citrons jaunes non traités
- 175 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 200 g de framboises fraîches
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons verts
- 1 citron vert, coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1883 kJ / 452 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Cake à la vanille
1 Std.
Cake aux pommes
1 Std.
Cake citron-pavot
1 Std. 45 Min
Muffins aux raisins
35min
Cake aux pêches caramélisées
1h 25min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 Std. 10 Min
Minicakes pêche-abricot
35min
Moelleux poire-noisette
45min
Cake à l'abricot
50 Min
Cake aux poires très épicé
1 Std. 10 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Muffins gourmands aux myrtilles
35min