Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 175 g de beurre, coupé en dés
- 50 g de noix de coco râpée, plus 2 c. à café pour le moule
- 2 citrons jaunes non traités
- 175 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 200 g de framboises fraîches
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- le jus de 2 citrons verts
- 1 citron vert, coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1883 kJ / 452 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Cake au citron vert
1h
Gâteau aux framboises et aux noisettes
1h
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 Min
Moelleux poire-noisette
45 Min
Cake aux poires très épicé
1 Std. 10 Min
Cake à l'abricot
50 Min
Cake à la vanille
1h
Cake aux pommes
1h
Cake framboise-chocolat blanc
50 Min
Cake citron-pavot
1h 45min