Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 85 g de noix de Grenoble, écalées, coupées en deux
- zestes fins de 1 citron, sans chair blanche
- 115 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 c. à thé d'origan frais, haché finement
-
115
g de ricotta
or 115 g de fromage de chèvre - 910 g d'eau
- 450 g de pâtes sèches, type penne
- 2 c. à thé de sel, selon le goût
- 60 g d'huile d'olive vierge extra
- sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 985 mg
Alternative recipes
Jus vert super boosté
No ratings
Riz confetti
45 dk
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min
Carnitas
No ratings
Riz brun végétarien
40min
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50min
Le Triomphe matinal (Métrique)
10 min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 dk
Pizza hawaïenne à la croûte farcie au fromage (Ben) Métrique
2sa 10 dk
Poitrines de poulet gratinées nappées de salsa au chipotle (Ben) Métrique
1h
Viande hachée
35min
Pâté chinois
1sa 30 dk