![Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 56 g
- Saturated Fat
- 32 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 93 mg
In Collections
Alternative recipes
200 g ui fruiten
20 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Bearnaisesaus
15 min
Chili con carne
40 min
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
250 g sjalot kleuren
No ratings
200 g ui karameliseren
40 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
No ratings
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
200-300 g ui glaceren
No ratings
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min