Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- du sel
- du poivre moulu
- 1 dinde vidée et préparée (3,5 kg)
- 1 bouquet garni
- 6 gousses d'ail (dont 4 non-pelées)
- 75 g de beurre, coupé en dés
- 150 g de sirop d'érable
- 2 oignons, coupés en quatre
- 3 carottes, coupées en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1621 kJ / 385 kcal
- Protein
- 48 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Irish coffee
10 dk
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 Min
Poivrons farcis à la Jack-o'-lantern
1 Std. 30 Min
Magret de canard au miel, carottes et figues rôti, écrasé de pommes de terre à l'huile de truffe
1hod.
Cidre chaud aux épices
20 Min
Feuilleté de brie, ananas, pomme et noix
55 Min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
3h 35 min
Œufs écossais avec salade de céleri-rave et carottes
50 Min
Tarte Tatin à la banane flambée
1 Std. 30 Min
La poutine
1h 35min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 Std. 30 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1hod. 15min