Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1 godz.
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Œufs au lait au caramel
55 min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min