Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain complet
5h
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de mie aux graines
6 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pains au maïs
3h 20 min.
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min