Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1145 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux graines
5 Std.
Pain aux châtaignes
3h 45min
Pain complet
5 Std.
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4h
Pain vapeur à l'épeautre
1sa 30 dk
Pain de seigle scandinave
26ωρ.
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pains au maïs
3 godz. 20 min