Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, coupé en dés, et 10 g pour le moule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 280 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 30 g de poudre d'amande
- 300 g de myrtilles fraîches
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2738 kJ / 655 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 80 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3 Std. 45 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Clafoutis aux myrtilles
50min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20 min.
Tarte amandine aux cerises
2 Std. 30 Min
Tarte aux myrtilles
3 Std. 15 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tarte aux mirabelles
50min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 Std.