Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cheddar râpé
- 230 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu
- 50 g de beurre froid, en dés
- 1 c. à soupe de sauge fraîche, ciselée ou sèche
- 1 œuf
- 125 g de yaourt nature
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 11 g
Alternative recipes
Dip aux noix
15 Min
Galettes de maïs à la coriandre
50min
Houmous classique ou à la betterave
10 Min
Bibeleskaes alsacien
25 Min
Houmous au citron
5min
Gyros rapides avec tzatziki
15 Min
Houmous de chou-fleur
35 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Chicken pot pie (Tourte au poulet)
2h 45min
Fondue savoyarde
25 Min
Tartinade de tofu fumé et noix de cajou
1h 5min
Dip de poivron (Mouhamara)
1 Std.