Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de flocons d'avoine (assez gros)
- 100 g de farine d'épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de farine de blé complet
- 250 g de beurre doux froid, coupé en dés
- 20 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel marin
- 1 gros œuf (63-73 g)
- Nutrition
- per 1 pièces
- Calories
- 554 kJ / 132 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 8.7 g
In Collections
Alternative recipes
Scones anglais
30 Min
Sablés au sarrasin et à la noisette
1 Std. 30 Min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 Min
Biscuits au sucre de coco
55 Min
Barres de céréales au quinoa
35 Min
Biscuits du randonneur
5 Std.
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3h 35min
Crackers au sarrasin et romarin
1 Std. 30 Min
Falafels aux herbes
12h 40min
Biscuits croquants à l'avoine
45 Min
Scones au beurre salé et au parmesan
25 Min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 Min