Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de gruyère, en dés de 2 cm de côté
- 150 g de lardons fumés, en petits dés
- 2 œufs
- 200 g de lait
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Gougères au comté
45 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Miniquiches lorraines
55 min
Cake chorizo-courgette
45 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Biscuits au comté
1h
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min