Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de gruyère, en dés de 2 cm de côté
- 150 g de lardons fumés, en petits dés
- 2 œufs
- 200 g de lait
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour les moules
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Biscuits au comté
1 godz.
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Muffins pomme-camembert
55min
Minitartelettes fines tomates et comté
1 godz. 15 min
Minicakes chorizo-feta
35min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 godz.
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50 phút