Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux
- 550 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de jambon cru
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 984.4 kJ / 236 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 10.6 g
- Fat
- 13.3 g
- Saturated Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 815.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1 godz. 55 min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1h 50min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 min
Gaufre quiche
50 min
Roulé à la tomate
2h
Croque flammekueche
55 min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Roulé de potiron
1 godz. 30 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min