Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'eau
- 100 g de lait entier
- 1 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 3 œufs
- 125 g de fromage frais, type Petit Billy®, en gros morceaux
- 20 feuilles de basilic frais, ciselées grossièrement
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 146 kJ / 35 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Minicannelés au chorizo
12 godz.
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Biscuits au comté
1h
Cookies aux olives et au chèvre
30 dk
Sablés au pesto et au parmesan
35 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 dk
Muffins pomme-camembert
55 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min