Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 1.7 g
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Spätzles aux girolles
50 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 Std. 30 Min
Bredele à la noisette
1 Std.
Bredele
12 Std. 45 Min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.