Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 1.2 g
- Fat
- 1.7 g
Alternative recipes
Scones à la sauge et au cheddar
30 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1u. 55min
Tzatziki comme en Grèce
40 Min
Gaspacho aux petits légumes
20 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Fondue savoyarde
25 min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12 godz. 45 min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Spätzles aux girolles
50min