Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 30 g de canneberges déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 2 épis de maïs frais
- 700 g de courge butternut, en morceaux
- 150 g de feta, en cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3577 kJ / 855 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 119 g
- Fat
- 39 g
Alternative recipes
Poke bowl
30 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 Min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Galettes de betterave
40 Min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 Std. 15 Min
Butternut au pesto de graines de courge
40 Min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 Std. 45 Min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 Min
Salade inca
50 Min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3u. 10min