Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Carac rouge
19 Std. 30 Min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Frappé fraise-chocolat
10 min
Knöpfli
50 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Vermicelles
3h 15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain aux poires
Keine Bewertungen
Grains de cafe
1 godz. 15 min
Macarons au caramel
1h 50min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min