Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 70 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 150 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche, émiettée (env. 20 g)
or 1 sachet de levure boulangère sèche (env. 7 g) - 30 g de sucre
- 300 g de farine
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 300 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 120 g de sucre
- 20 g de beurre, mou
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de cannelle moulue
- 1 œuf, battu, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2349 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Cubes de courge aigre-doux
No ratings
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau à la crème
45 min
Croissants aux noisettes
1 godz. 40 min
Focaccia à la saucisse
2h
Hot-dogs
35min
Glace au caramel
9h
Gâteau polonais aux pommes de terre
1 godz. 40 min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Quiche salami-fromage
2 Std. 10 Min