Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de pelures d'oignons, rouges
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 0.3 g
- Fat
- 4.2 g
- Saturated Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 61 mg
In Collections
Alternative recipes
Compote de poires au safran
No ratings
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Chili con carne
No ratings
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
No ratings
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1h 5min
Œufs colorés en vert
No ratings
Œufs colorés en jaune
55 Min
Œufs colorés en rouge brun
55 Min
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Assiette bernoise
1h 15min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 Min