Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à crêpe
- 120 g de farine de blé
- 70 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de beurre fondu, et 1 noisette pour la cuisson
- 100 g d'eau
La garniture
- 30 g d'écorces d'orange confite
- 250 g de ricotta
- 30 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de Grand Marnier®
Le caramel à l'orange
- 30 g de sucre en poudre
- le jus d'une orange
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1458 kJ / 346 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines "toutes vertes"
30 min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Crème de macadamia
No ratings
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4h 45 min.
Mincemeat
25 min
Alfajores à la coco et au caramel
1 Std. 15 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 min
Baba à la noix de coco
2 Std.
Cupcake mimosa
1 Std.
Choux aux fruits confits
2 Std.
Eclairs à l'orange
4h 25 min