Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 42.2 g
- Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Anchoïade
15 dk
Tapenades variées
10 dk
Rouille
10 dk
Pissaladière
2 godz. 10 min
Croquants aux noisettes et amandes
50 min
Pissaladière classique
2 godz.
Canistrelli
1h
Panisses marseillaises
3h
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min
Pompes à l'huile
3h
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Oreillettes
3h 40 min