Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 550 g d'eau
- ½ orange
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- du poivre moulu
- 200 g de pois gourmands
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2694 kJ / 644 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Quiche carotte-cumin
1 Std.
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Tarte asperge-ricotta
1sa 25 dk