Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Carbohydrates
- 56.5 g
- Fat
- 34.5 g
- Saturated Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 39 g
- Sodium
- 780.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Sardines grillées
15 Min
Chowder au saumon
30 Min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1u.
Thieboudienne de poisson
50 Min
Salade aux fruits de mer
30 Min
Salade de poulet à l'orange
35 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1u.
Couscous d'agneau express
55 Min
Sorbet fraise-coquelicot
10min