Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Carbohydrates
- 8.22 g
- Fat
- 20.46 g
- Fibre
- 2.48 g
In Collections
Alternative recipes
Curry d'agneau
1 Std.
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Japchae
1 godz. 30 min
Poulet à la pékinoise
45 Min
Colombo de porc
1h 15min
Porc vindaloo
2h 30min
Couscous royal
1h 20min
Poulet au basilic
2h 30min
Porc aigre-doux
45 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min