Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de pain de mie blanc
- 30 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filet de poisson cuit, grossièrement émietté
- 1 œuf
- 40 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 867 kJ / 204 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Poisson pané
25 min
Croquettes de poisson
45 min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1 Std. 30 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Poisson au crumble d'herbes
35min
Samoussas au thon
35min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Cabillaud aux petits pois
1 Std. 40 Min
Croquettes de poisson pané
30 min
Nuggets de poulet aux légumes
35min