Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de crottins de Chavignol, coupés en morceaux
- 60 g d'olives noires, dénoyautés
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de thym frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 g
- Calories
- 23 kJ / 5.6 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 Min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min
Tapenade
10 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Tapenades variées
10 Min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 min