Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit roulé
- 3 œufs
- 125 g de mascarpone
- 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
- 40 g de pralin
La ganache montée
- 150 g de chocolat noir
- 225 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de pralin, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1940.4 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 30.9 g
- Fat
- 33.9 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche glacée
8h
Bûche poire-caramel
9 godz. 15 min
Bûche roulée au café
2h 40 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Entremets aux deux chocolats
35min