Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- beurre, peu pour le moule
- farine, pour le moule
- 1 œuf entier
- 1 pincée de sel
La crème brûlée
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 450 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 150 g de lait
- 3 œufs entiers
- 3 jaunes d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 40 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2482 kJ / 595 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 39.4 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min
Tarte au riz à la normande
1 godz. 25 min
Flan pâtissier
4h 25min
Crème brûlée
2h 40min
Glace à la brioche
5h
Jalousie aux pommes
1 godz. 25 min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15 min
Sauce au cidre
20 min
Gâteau magique au chocolat blanc
3sa 15 dk
Mousse au chocolat croustillante
2 godz.
Gâteau de biscuits à la vanille
4 godz. 30 min
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min