Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2803 kJ / 674 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 49.3 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain surprise
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Eclair au chocolat
1h 15min
Glace à la vanille
12 godz.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Macarons au chocolat
24h
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Pâte feuilletée express
2h
Pommes duchesse
1h
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Miniviennoiseries express
5h 20 min.
Le macaron caramel
1h 50 min.