Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La glace façon “Viennetta”
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 6 blancs d'œufs
- 200 g de sucre glace maison
- 1000 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'extrait de vanille
La sauce chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait entier
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2803 kJ / 674 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 49.3 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Napolitain
73 Std. 40 Min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Sucre glace
5min
Pâte feuilletée express
2h
Glace au chocolat
12 Std.
Glace à la vanille
12 Std.
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Pâte à tartiner express
15 Min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Bûche glacée
8 Std.