Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs brouillés aux fines herbes
30 dk
Penne au pesto et jambon cru
15 dk
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 min
Salade d'endives à la mimolette et œuf poché
25 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 min
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Tartare de bœuf à la betterave
20 min
Veau bolognaise et polenta
35 min
Omelette aux pommes de terre
30 dk
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min