Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 dk
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1 godz. 5 min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 dk
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Pesto-tomates confites
15min
Macaroni à la bolognaise
35 min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 min