Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min