Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 88.2 g
- Fat
- 23.1 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5 min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 Std.
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Galettes de chou-fleur au fromage
45 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Gnocchis
45 min
Soufflés de topinambours
55 min
Gnocchis de patate douce
40 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min