Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2791 kJ / 667 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 88.2 g
- Fat
- 23.1 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Gaufre de légumes
35 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi au potiron jaune
1j 15 menit
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1j 15 menit
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1sa 5 dk
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1sa 5 dk
Gnocchis de patate douce
40 min
Galettes de céleri et carotte
30 min
Risotto au potiron
35 min
Gnocchis
45 dk