Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 75 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 75 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 125 g de lardons
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 866.6 kJ / 207.4 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 0.4 g
Alternative recipes
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 Min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 Min
Croque-cake
50 Min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 Std.
Croque flammekueche
55 Min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1h 50min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 Min
Croquettes de jambon aux herbes
50 Min
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 Min