Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Roses des sables
45 Min
Saucisson au chocolat
6h 15 min
Gâteau magique à la vanille
3h 15min
Crémeux de Carambar
2h 30 min
Brownie chocolat-banane
50 min
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 Min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30 phút
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Délice au Carambar
2h 30 min
Cookie géant
40 Min