Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 26.6 g
- Fat
- 18.2 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Fondant minute au chocolat
20 min
Roses des sables
45 min
Rochers coco-chocolat
20 min
Cookie géant
40 min
Galette au beurre
1h
Cookies tout chocolat
25 min
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brownie chocolat-banane
50 min
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min
Les palets roses de Jeanne
1h 15 min
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min