Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à pain
- 220 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
- 6 gousses d'ail
- 3 brins de persil plat frais
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1453 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 37.8 g
- Fat
- 18.5 g
In Collections
Alternative recipes
Préfou à l'ail
3 Std. 10 Min
Pommes duchesse
1 Std.
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Flammekueche alsacienne
30 Min
Préfou de la mer
2h
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Crackers au fromage
1 Std.
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Pâte à tartiner express
15 Min
Flammekueche
1sa 25 dk