Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1988 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 38 g
In Collections
Alternative recipes
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Mousse de yaourt au citron
3 Std. 20 Min
Mousse de kiwi
2h 15 min
Mousse de fraise
4 godz. 15 min
Tartelette façon "mojito"
4sa 20 dk
Les palets roses de Jeanne
1hod. 15min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40 min