Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Iles flottantes
1 Std.
Crème anglaise
10min
Pannacottas after eight
5h 35min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Les croustouilles
20 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Lasagne chocolat, crème vanille et framboises
3 Std.
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min