Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Iles flottantes
1 Std.
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Pannacottas after eight
5小时 35 分钟
Les croustouilles
20min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Iles flottantes
1 Std.
Confiture de vin aux épices
12 Std.