Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Les palets roses de Jeanne
1sa 15 dk
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Mousse au chocolat magique
15 dk
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Les croustouilles
20min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Délice au Carambar
2sa 30 dk
Crémeux de Carambar
2sa 30 dk
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 godz. 25 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Iles flottantes
1sa