Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de pâte de speculoos
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 œuf
- 450 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1141 kJ / 274 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 19.2 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Iles flottantes aux carambars
1小时 20 分钟
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Crème au lait de coco
15min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Mousse au caramel salé
4h 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Gâteau au caramel
45 Min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème renversée au café
2h
Délice au Carambar
2 godz. 30 min