Devices & Accessories
Lamsspiesjes
Prep. 20 min
Total 3 h
6 porties
Ingredients
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optional)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
20 g
Calories
1611 kJ /
385 kcal
Fat
26 g
Fibre
2 g
Carbohydrates
20 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Samen thuis genieten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rijstschotel met appelen
No ratings
Tarbot in champagnesaus
No ratings
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
No ratings
Horror punch
20 min
Borscht
50 min
Groen gekleurde eieren
No ratings
Lichtblauw gekleurde eieren
No ratings
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
No ratings
Taart van pindakaas en chocolade
1 h 20 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
No ratings
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min