Devices & Accessories
Sauce Hollandaise
Prep. 5 min
Total 15 min
4 portions
Ingredients
-
150 g de beurre
-
2 c. à soupe de vin blanc
-
½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portion
Protein
2 g
Calories
1434 kJ /
349 kcal
Fat
37 g
Carbohydrates
1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Betty Bossi mix - Printemps 2018
11 Recipes
Switzerland
Switzerland
You might also like...
Pesto de basilic
10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Sauce hollandaise
15 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Gâteau des rois
2 h 15 min
Sauce béchamel
15 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 h 10 min
Mousse au Toblerone®
3 h 10 min
Spätzlis au fromage
1 h 10 min
Meringues de l'Emmental
2 h 15 min
Pain paysan
3 h
Velouté orange-courge
35 min