Devices & Accessories
Quiche met Ricotta en Paprika
Prep. 45 min
Total 2 h
8 stuk
Ingredients
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
13 g
Calories
1592 kJ /
380 kcal
Fat
25 g
Fibre
3.9 g
Carbohydrates
24 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Iedereen Quiche!
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Inktvis "à Lagareiro"
No ratings
Kokos Dahl
25 min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
No ratings
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
No ratings
Amandelcake
50 min
Pindakaas Havermoutbal
No ratings
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 h 45 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Suikervrij bananenbrood
1 h 15 min