Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe de graines variées (sésame, pavot…)
- 10 tranches de lard fumé
- 2 boules de mozzarella de bufflonne tranchées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 48 g
Alternative recipes
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3h 25 min.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche parisienne
24h
Roulés briochés au chocolat
2u. 40min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Petits pains au lait hérissons
2h 35 min