Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les cornets
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de café instantané (optional)
- 30 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 300 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel
La chantilly à la vanille
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 100 g de sirop d'érable
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 21.4 g
- Fat
- 10.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Jus d'orange, papaye et clou de girofle
10 dk
Blancs d'œufs montés en neige
5 dk
Chantilly au chèvre sucrée
10 dk
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Croissants façon pain au chocolat
3h 35 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 dk
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2 Std. 45 Min
Crème fouettée aux mûres
15min
Burgers sucrés
3 Std.
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min