Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit à rouler
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 80 g de cassonade
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 2 c. à soupe de lait
- 100 g de farine de blé, tamisé
La garniture
- 200 g de confiture au choix
- 60 g de sucre glace
- 1 c. à soupe de jus de citron
- sucre en confettis multicolores
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1204 kJ / 286 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau roulé à la confiture
30min
Roulé au chocolat
1 godz. 30 min
Bugnes du carnaval
3h 35min
Galette des Rois express
50min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Gâteau roulé léger mangue-Passion
1h 35 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 15 min
Gâteau à l'orange et nappage au chocolat
1h 15min
Gâteau renversé à l'ananas
1 godz.
Génoise
50min
Gâteau coton
1 godz. 45 min
Cupcakes en sapin
1 godz.